Leave Your Message
Hula kakou, me ka Rumba.

Nuhou Huahana

Hula kakou, me ka Rumba.

2023-10-30

ʻO ka moʻo Rumba, e like me ka hula hulahula, he hana hoʻomohala e hiki ai ke hoʻoikaika i ke ola home.


Me ka hoʻomau mau ʻana o ka maikaʻi o ke ola, ke nānā mau nei nā kānaka i nā hoʻolālā akamai. Ma ke ʻano he alakaʻi i ka ʻoihana lako, ua hana ʻo MORNINGSUN i ka Rumba me kona ʻike kūʻokoʻa o ka hoʻolālā.



Rumba




ʻO ka noho ʻaina Rumba, ʻo ke ʻano o nā wāwae noho metala me ke anawaena o 14 mm paʻa a ikaika. ʻO ke ʻano kū hoʻokahi a maʻalahi hoʻi o nā wāwae hope e uhaʻi i ke ʻano chassis stereotyped, a ʻo ke ʻano o ke ʻano he aura.



Rumba




I ka hoʻolālā ʻana o ke kua, hoʻohui ʻia ke kuʻekuʻe kuʻekuʻe e hoʻopiha i ke kua hope a loaʻa kahi hopena ʻekolu. ʻO ke kua i hope iki i kūpono i ke kua, e lawe mai ana i kahi ʻike kākoʻo ʻoluʻolu.


ʻO ka māmā a me ka maʻalahi o keʻano holoʻokoʻa e maʻalahi ka neʻe a mālama i kahi. He koho maikaʻi loa ia no nā hale ʻaina, nā kīʻaha, nā keʻena, nā lumi hoʻokipa a me nā wahi ʻai ʻē aʻe a me nā wahi kalepa.



Rumba




Ke hoʻomau nei ka noho leʻaleʻa Rumba i ke ʻano hoʻolālā o ka noho ʻai. ʻO ka manaʻo o ka mea hoʻolālā ka manaʻo nui a me ka maʻalahi. ʻO kona ʻākea a ʻoluʻolu ke kua a me ka cushion, i hui pū ʻia me ke kiʻekiʻe noho maʻamau o ka noho leʻaleʻa o H39cm, hāʻawi i ka poʻe i ka ʻoluʻolu a me ka hōʻoluʻolu wale nō.



ʻO ka ʻokoʻa o nā koho lole ka mea e hopohopo nui ai nā mea hoʻolālā, a ʻoiaʻiʻo nō hoʻi ka Rumba! Hiki iā ʻoe ke hana maʻalahi i ke kala o ke kiʻi metala a me ka lole o ka cushion noho a me ke kua e like me ke ʻano hoʻohana maoli, i hiki ai ke hoʻokō i ke kumu o ka hoʻohālikelike ʻana me nā papahana.



Rumba



Hiki i ka ʻōnaehana huahana hiki ke hoʻopakele maikaʻi i ka wahi kaʻa. Manaʻolana ʻia e hiki i ka ʻike o kēlā me kēia loulou ke hana i nā mea kūʻai aku i ka ʻoluʻolu a me ka pono o ka hoʻolālā, a mahalo i ke akamai a me ka ʻoiaʻiʻo o MORNINGSUN.