Leave Your Message
LE TAEAO | Matagofie o Fauga Laiti – Nofo Fa'afiafia Zeno

Tala Fou

LE TAEAO | Matagofie o Fauga Laiti – Nofo Fa'afiafia Zeno

2023-10-30

Nofoa Fa'afiafia Zeno

O le mamanu na fanau mai i le olaga ma aumaia le fiafia i lagona. O se mamanu atoatoa e le o se mea e leai se isi mea e faʻaopoopo, ae o se tasi e leai se mea e sili atu e faʻaumatia.


E na'o le fa'ata'ita'iga tu'ufa'atasiga o le lelei ma fa'amatalaga au'ili'ili e mafai ona maua ai e oloa o le Morning Sun se ta'aloga atoatoa i uiga o meafaitino ma fa'afiafiaina ai tagata.

O le Zeno o se fa'aputuga o nofoa fa'atau ma laulau kofe.


O le saini elemene o pine auro e lagolago ai le fausaga atoa, e faia ai se eseesega i le va o le ie faʻaloloa faʻaloloa ma laina manifinifi o fusiua, lea e pei o se aluga o loʻo tautau mai se ao e lua faʻalava uʻamea auro. O le fa'avaa atoa e faia i le u'amea, lea e fa'aiti'i ae e maualuga lona gafatia e tauave ai uta.

Nofoa Fa'afiafia Zeno


O le nofoa fa'a Zeno e sili ona fa'atagata, fa'atasi ai ma se fausaga u'amea matagofie e fa'aogaina ai laina ma'ai o le pito i tua. O se fa'atusatusaga fa'apitoa i le va o laina pito i fafo ma le fa'alelei ma le malu o le nofoa e fa'amautinoa ai le fa'amalieina maualuga, fa'atasi ai ma le nofoa nofoa e avanoa i se filifiliga o mea e fa'atatau i mea e fiafia i ai.


O le filosofia a le Morning Sun o le tuʻufaʻatasia o gaosiga faʻapisinisi ma tufuga tufuga o loʻo i ai i taimi uma i le nofoa lima Zeno, lea e faia mai le maea paʻu lima, faʻapipiʻi faʻapitoa e tufuga. O le maea pa'u manifinifi o lo'o afifi lima i luga o lima u'amea, ma maua ai le Zeno se va'aiga fa'anatura Mid centry morden. O faʻamau lima e faʻapipiʻiina ma faʻalelei, e aunoa ma le faʻaogaina o se sikulima se tasi poʻo se fao, lea e aumaia ai le nofoa faʻataʻavalevale o se faʻaaliga moni e leai se totogi, faʻatasi ai ma se foliga lamolemole ma matagofie ma laina fufusi.


E fiafia tagata e malolo i luga o se nofoa faʻataʻavalevale pe a uma se aso pisi ma fiafia i se kofe ma se tusi. O le Morning Sun e masani lava ona fai mai o le mamanu e tatau ona tuʻufaʻatasia faʻalelei ma le faʻatinoga e fausia ai meaafale e tulaga ese i le faiga, sili i le mafanafana ma tulaga ese i le poto masani. E nofo Zeno i luma o se faamalama lea e suia ai le malamalama ma le ata lafoia i le tafe o le taimi.


Nofoa Fa'afiafia Zeno


O le mea moni, o le nofoa nofoa Zeno e le gata ina "matagofie i lona lava", e mafai foi ona tuʻufaʻatasia ma le tele o meafale. O le aoga sili ona taua mo fale laiti o le faʻasaoina o avanoa ma e faigofie ona toe faʻatulagaina. Faatasi ai ma se laulau pito, laulau kofe poʻo le laulau 'ai, e mafai ona faʻaoga mo le 'ai faigofie, malolo poʻo le galue.


O le laulau lauti e le soona teuteu, ae e maualuga lona uiga. O mea fa'alelei ma galuega taulima e tu'uina atu ai uiga lelei e fa'aalia ai le vateatea. Fa'aosofia i manatu fa'ata'ita'iga fa'ameafale masani, o le mama o le fausaga u'amea apamemea e fa'afeagai ma le mautu o le oak e fa'avela vevela, e maua ai se lagona mama ma fa'afefe ma se uiga fa'aonaponei.


O le Zeno o lo'o i ai se lanu vaivai ma matagofie. O le uliuli, efuefu ma le enaena o lanu masani ia e tolu o loʻo faʻaaogaina i meaafale fale gaosi oloa, lea e mafai ona faʻafetaui i tulaga ola eseese Pe o se afiafi paie naʻo ia, poʻo se talanoaga ma se uo, o le malamalama faʻapitoa a le Zeno e maua ai le malamalama le manogi o se latte. E galue e pei o se leo, faʻatamaoaigaina le avanoa, ae faʻafefiloi lelei foʻi ma le faʻatulagaga atoa, fatuina o se siosiomaga matagofie ma mafanafana faʻatasi.


Nofoa Fa'afiafia Zeno


O le Morning Sun e fa'afefiloi tu ma aga fa'atekonolosi i fa'amatalaga mulimuli e fatu ai le fa'aputuga o nofoa fa'ata'ita'i a Zeno, lea e fa'aauau ma toe fa'afouina ai le olaga o le fa'ailoga.