Leave Your Message
LE TAEAO | Fa'alelei Matagofie – Nofoa Loka

Tala Fou

LE TAEAO | Fa'alelei Matagofie – Nofoa Loka

2023-10-30

O le tumau o se tasi lea o sailiga autu a MORNINGSUN. Ma o le faʻamafanafanaga o le faʻamatalaga sili ona tuusaʻo o se nofoa lelei.


MORUNINGSUN's tulituliloaina o alamanuia sitaili ma tulaga maualuga e le gata o atagia i le finafinau, ae faapea foi i le paionia. O le faʻamau uʻamea i le pito i lalo o le nofoa Papa o loʻo i totonu o se tulaga faʻapipiʻi, lea e faʻaopoopoina ai se lagona tulaga ese o le mamanu i foliga faigofie ma lamolemole.


O le pito i tua ma le aluga e fesoʻotaʻi i le paʻu nai lo faʻamau uʻamea. O le tu'ufa'atasiga atamai o meafaitino e fa'aalia ai le vevesi o le mamanu, e tu'uina atu ai le malosi ma le gafatia o fale gaosi oloa se tofo ese.


Nofoa loka


O faʻamatalaga e faʻaalia ai le lelei, ma o le mamanu e faʻaalia ai le gafatia. O le fausaga o paipa uʻamea uʻamea o se "A-foliga" fausaga lautele e vaapiapi i luga ma lautele i lalo.


O lenei mamanu e mafai ai e le pito i tua o le pito i luga ona lagolago atili i le faʻalagolago o le tino o le tagata, faʻaitiitia le mamafa i luga o le lumbar spine o le tino o le tagata, ma tuʻuina atu i tagata faʻaoga se faʻalelei ma le toʻafilemu; o le vaega pito i lalo e faʻateleina le mausali o le nofoa, lea e lava le malosi e mafai ai ona Matagofie. O le pa'u pa'epa'e iila fa'atasi ma rivet u'amea se tolu e matagofie i fa'amatalaga.


O le mamanu fa'apipi'i o le pito i tua o le nofoa Papa e fetaui lelei ma le pi'o o tua. O le fua faatatau lea o le mamanu na mafaufau pea i ai le tagata mamanu. O le mamanu pito i tua e fetaui lelei ma ergonomics ma e mafai ona tuʻuina atu i tagata faʻaoga le lagona sili ona lelei o le nofo.


Nofoa loka


O le mafiafia vaivai tua, aluga o le nofoa ma le pa'u e faia uma e matai su'isu'i. O su'i e lamolemole, ma e matua'i fa'apipi'i fo'i pe a e va'ava'ai toto'a, fa'atupula'ia sina lalelei se'i vagana ai le mafanafana.

O 'ie lino ma 'ie lino e fetaui ma mana'oga o le manava, fa'aofuofu tete'e, ma le palapala, ma e le fa'afefe i le eletise.


O le natura faʻatinoga o le oloa e faʻatagaina ai le nofoa Papa ma uiga o le feʻaveaʻi, e talafeagai ai mo nofoaga tetele ma laiti faʻapisinisi lautele e pei o faleaiga, cafes, faletalimalo, faletusi, ma ofisa.


Nofoa loka


O le mamanu fa'apitoa o fale gaosi oloa e fa'apena le faigofie ma le matagofie o foliga o le Nofoa Papa e fetaui lelei ma le Nordic style. O laina e iai le lagona atoatoa o le mamanu e matua'i mama, ma o le nofoa fa'alelei ma le tua e fa'amatala ai le matagofie o le vaivai. O ia mamanu uma e atagia mai ai le faamaoni o MORUNINGSUN.