Leave Your Message
LE TAEAO | Le Lalelei o le Fusion o Mesh Mesh Elements ma Crane Coffee Table

Tala Fou

LE TAEAO | Le Lalelei o le Fusion o Mesh Mesh Elements ma Crane Coffee Table

2023-10-30

O mata u'amea sa masani ona fa'aogaina i upega puipui, pa, ma pa i aso ua leva. O le tusiata Farani talenia o Dominique Perau na taulamua i le faʻalauiloaina o lenei mea uʻamea mata i totonu o fanua o le tusiata fale, teuteuga, meafale, ma isi, faia se faʻataʻitaʻiga mo le faʻaogaina lautele o mata uaea lautele.


O le laminate mata i totonu o lenei mamanu laulau kofe Crane e MORNINGSUN e musuia e lenei. O le lafoaia o le faʻataʻitaʻiga faigofie ma le aoga o le laulau kofe e pei ona masani ai, o lenei laulau kofe Crane e fesoʻotaʻi i se faʻavaa uʻamea chrome ma se laminate mesh, faʻafetaui ma se faʻailoga lanu ogalaau, o loʻo i ai le malulu o meafale fale gaosi oloa ma le faigofie ma le faʻalelei o le. Sitaili Nordic.


Kofe laulau


O uiga mafolafola vae u'amea o le Crane faasologa o loʻo faʻaaogaina foi e avea ma lagolago lautele, ma o le fausaga e mautu.


Ole fa'atatau ile mana'oga ole maketi sa avea lava ma filosofia mamanu o oloa MORNINGSUN. E tatau ona foliga lelei, ae ia aoga foi. Pe sili atu e faaleleia ai se tamai faafitauli.


O u'amea u'amea i itu uma e lua o le laulau kofe e na'o le fa'amoemoe lea, ma e faigofie ona si'i e le tagata fa'aoga ma fa'anofo i se tulaga talafeagai a'o fa'aoga. I le taimi lava e tasi, e faʻateleina ai foʻi le fiafia faʻataʻitaʻi o le oloa.


Kofe laulau


I le avea ai o se laulau kofe, o lona fafie fafie e faia i le suauʻu fafie masani ma le siosiomaga, lea e ulu i totonu o le fafie ma fafaga loloto ai le fafie. O ona foliga mama, manifinifi, ma manino e le gata ina taofia ai le fua muamua o le fafie, ae o loʻo i ai foʻi ni faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻafefete, ae o lona le lelei o lona mana natia e vaivai, o lea e manaʻomia ai le filifilia o laupapa. fai si maualuga.


Kofe laulau


MORNINGSUN e mautinoa lava o lo'o i ai lana lava faiga fa'apitoa e filifili ai meafaitino i le fa'agasologa o le gaosiga o oloa. O le tutusa o le leo, gauai atu i le su'iina o mea ma le faʻatonuga, faʻapea foʻi ma le mafiafia o le vali, vevela, ma le susū pulea, o auiliiliga uma e mafai ona tatou lagona ai le faʻamoemoe o tufuga.