Leave Your Message
MORNINGSUN | Nord Grill & Bar Highland Shenzhen Restaurant Project

Projekter

Projektkategorier
Udvalgte projekter

MORNINGSUN | Nord Grill & Bar Highland Shenzhen Restaurant Project

2023-11-29

Gardinet åbner, lys og skygge flyder. Flimrende lys og retro neonskilte inspireret af Chicago teater. Skræddersyede røde mursten, buer og gardiner spilles med lys og skygge, og forskellige røde farver skaber en stærk industriel stil.


Shenzhen restaurantprojekt


Dette er Nord Western Food-butikken, som ligger i Nanshan District, Shenzhen.


Møbler er en af ​​rummets vigtigste hovedpersoner. Designere skal bestemt være selektive.


Tianyuan barstol fra MORNINGSUN har et unikt buet ryglænsdesign med enkle og glatte linjer. Læderet i sort antik og metalstel i mat sort farve passer perfekt ind i Nords industrielle atmosfære.


Shenzhen restaurantprojekt


Kingfisher-stolen blev valgt som hovedmøblet i spiseområdet.


Shenzhen restaurantprojekt


Kingfisher-stolens massive træben er udviklet fra en isfugls næb, og sædet og ryglænet ligner forlængelser af vinger. Som er CNC-formet, derefter slebet og fineret.


Hvis vi ser godt efter, vil vi også opdage, at der ikke er nogen skruer på Kingfisher-stolens ryglæn. En lille forbedring medfører en opgradering i kvalitet og kvalitet, som vi kan kende designerens dybe forståelse og visdom for møbelhåndværk.


Shenzhen restaurantprojekt


På samme måde som Nords diversificerede brandkoncept har MORNUNGSUN også udfordret kombinationen af ​​flere materialer af møbelelementer.


Shenzhen restaurantprojekt


Kingfisher stolen er et af de klassiske mesterværker, der kombinerer flere materialer. Naturligheden af ​​massivt træ, teksturen af ​​metal og komforten af ​​polstret. Kombinationen af ​​flere elementer gør møblerne ikke kun praktiske, men også æstetisk tiltalende og interessante.


Shenzhen restaurantprojekt


Sort massivt træ med stolestel i krommetal og sort antik læder. Kingfisher-stolens klassiske farveskema gengiver hele rummet i retro-industristil og løser også problemet med vanskelig rengøring af restaurant-/kommercielle møbler.


I spisepladsen er der en enkel polstret spisestuestol med lysegrå ryglæn og sædehynde, som danner en vis visuel kontrast til den sortbehandlede Kingfisher stol, den tilføjer ikke kun en sjov følelse, men organiserer også rummet godt.


Shenzhen restaurantprojekt