Leave Your Message
LE TAEAO | Nord Grill & Bar Highland Shenzhen Restaurant Project

Poloketi

Vaega o Poloketi
Galuega Fa'apitoa

LE TAEAO | Nord Grill & Bar Highland Shenzhen Restaurant Project

2023-11-29

E matala le pupuni, e tafe le malamalama ma le paolo. Molī emoemo ma fa'ailoga fou neon na fa'aosofia e le fale mata'aga a Chicago. O piliki mumu faʻapitoa, faʻaofuofu, ma pupuni e taʻalo i le malamalama ma le paolo, ma lanu eseese o le mumu e fausia ai se faiga faʻapisinisi malosi.


Poloketi Faleaiga a Shenzhen


Ole Nord Western Food faleoloa lea e tu ile Itumalo o Nanshan, Shenzhen.


O meaafale o se tasi o mea sili ona taua o le avanoa. E mautinoa lava e manaʻomia e tagata mamanu ona filifili.


Tianyuan bar chair mai MORNINGSUN ei ai se mamanu fa'apito fa'apito tua fa'atasi ma laina faigofie ma lamolemole. O le pa'u i le lanu uliuli tuai ma le fa'avaa u'amea i le lanu uliuli matte e fa'afefiloi lelei i totonu o le atemosifia fa'apisinisi o North.


Poloketi Faleaiga a Shenzhen


O le Nofoa Kingfisher na filifilia e fai ma meaafale autu i le faleaiga.


Poloketi Faleaiga a Shenzhen


O vae fafie malo o le Nofoa Kingfisher na tupu mai i le gutu o le kingfisher, ma o le nofoa ma le pito i tua e foliga mai o faʻaopoopoga o apaʻau. O mea ia e fau ai le CNC, ona fa'apalapala lea ma veneered.


Afai tatou te vaʻavaʻai ma le totoa, o le a tatou iloa ai foi e leai ni faʻailoga i le pito i tua o le nofoa Kingfisher. O se faʻaleleia itiiti e aumaia ai se faʻaleleia atili i le tulaga lelei ma le togi, lea e mafai ona tatou iloa ai le loloto o le malamalama ma le poto o le tufuga o meaafale.


Poloketi Faleaiga a Shenzhen


E tutusa ma le manatu fa'ailoga eseese a Nord, o lo'o lu'iina fo'i e MORNUNGSUN le tu'ufa'atasiga tele o meafale o meaafale.


Poloketi Faleaiga a Shenzhen


O le nofoa o le Kingfisher o se tasi lea o mata'upu mata'utia e tu'ufa'atasia ai mea e tele. O le natura o le laupapa malo, o le fausaga o le uʻamea, ma le mafanafana o mea faʻapipiʻi. O le tuʻufaʻatasia o elemene e tele e le gata ina faʻaogaina ai meaafale, ae faʻalelei faʻalelei ma manaia.


Poloketi Faleaiga a Shenzhen


La'au mafiafia uliuli fa'avaa nofoa u'amea chrome ma pa'u tuai uliuli. O le lanu lanu masani o le nofoa Kingfisher e faʻataʻitaʻia ai le avanoa atoa o le toe faʻaleleia o fale gaosi oloa ma foia ai le faʻafitauli o le faigata o le faʻamamaina o faleaiga / meafale faʻatau.


I totonu o le 'aiga o loʻo i ai se nofoa 'ai faʻapipiʻi faigofie faʻatasi ma se faʻaofuofu lanu efuefu lanumeamata ma se nofoa nofoa, lea e fausia ai se eseesega vaʻaia ma le nofoa lanu uliuli Kingfisher, e le gata ina faʻaopoopoina ai se lagona malie, ae faʻapipiʻi lelei foi le avanoa.


Poloketi Faleaiga a Shenzhen