Leave Your Message
KAKAHIAKA | Aloha Classic – Wendy noho

Nuhou Huahana

KAKAHIAKA | Aloha Classic – Wendy noho

2023-10-30

Ua pōmaikaʻi ka noho Windsor no 300 mau makahiki me kona ʻano kūʻokoʻa, kūpaʻa, ʻano, hoʻokele waiwai, kūpaʻa a me nā ʻano ʻē aʻe. Ua hōʻoia ʻia a ʻike ʻia i ka mōʻaukala lōʻihi o nā lako Kina, a ke hoʻoikaika mau nei ia i ka hoʻomohala ʻana i nā lako Kina hou i kēia lā.


Hana ʻia ka noho mua ʻo Windsor me ka lāʻau paʻa, akā he māmā ka chassis i ke ʻano, ʻaʻole kaumaha, maʻalahi ke haki, a hoʻokahi wale nō mea.


Ua hoʻomaka ka mea nāna i hoʻokumu i ka MORNINGSUN mai ka hiʻohiʻona o ka hoʻolālā huahana, ka hana, ka hana, a me ka hoʻolālā aesthetics, a hoʻohui i ka manaʻo waiwai o ka hoʻolālā hale o ka brand no nā makahiki he nui, a hoʻomaikaʻi wiwo ʻole i ka noho Windsor.


ʻOkoʻa mai ka noho Windsor i hana ʻia me ka lāʻau paʻa, ua haku ʻia ka noho Wendy me nā wāwae metala pōʻai a me ka papa noho ʻoka keʻokeʻo i lawe ʻia mai ʻAmelika ʻĀkau. ʻO ka hoʻohui ʻana i nā mea metala e ʻoi aku ka paʻa a paʻa i ke ʻano o ka huahana, ʻaʻohe pilikia o ka haki ʻana a i ʻole deformation.


ʻO ke kua hope he paipu pōʻai kila kila i hana ʻia me ke gula electroplated a i ʻole ke kila kila kila. ʻO kaʻeleʻeleʻeleʻele o ka lāʻau lehu heʻeleʻele a he wiwoʻole, aʻo ka hana lacquer hāmama e manaʻoʻia heʻekolu-dimensional. ʻO ke kala lāʻau maoli he kūlohelohe a mehana, e hōʻike ana i ka nani maʻalahi, hou a me ke kumu.


I ka manawa like, hiki ke hoʻohālikelike ʻia me kahi cushion lahilahi e hoʻokō i nā pono o nā hiʻohiʻona like ʻole a me nā ʻano piʻi.



Loaʻa i ka noho Wendy nā ʻano mea like ʻole, a hoʻohui maoli i nā kala palupalu ʻano Nordic, nā ʻoniʻoni maikaʻi a me nā ʻano kūlohelohe i loko o ka hoʻolālā.

ʻAʻole wale ke koho akahele o nā mea, nā koi o MORNINGSUN no ka hana hana maʻemaʻe a ʻoiaʻiʻo hoʻi.


ʻO ka hoʻolālā piha ʻana o ka noho Wendy he hoʻāʻo koʻikoʻi o ka ʻenehana a me ka hana ʻana o ka brand, ʻaʻole wale no ka hoʻokō ʻana i ka liʻiliʻi liʻiliʻi, akā no ka hōʻoia ʻana i ke kūpono ma waena o nā ʻāpana like ʻole ke hui ʻia ka metala a me ka lāʻau paʻa. ʻO ka ʻokoʻa liʻiliʻi e hoʻemi nui ʻia ka huahana.



Akā hiki i ka MORNINGSUN ke hoʻomaka mau mai ka hoʻolālā huahana ponoʻī, e hana i nā holomua wiwo ʻole a me nā mea hou. Hōʻike nā kikoʻī o ka noho Wendy i ka ʻimi hope loa o ka brand i ka "hoʻolālā a me ka hana hana".