Leave Your Message
KAKAHIAKA | ʻO ka nani o nā Lako Medieval - Noho Samurai

Nuhou Huahana

KAKAHIAKA | ʻO ka nani o nā Lako Medieval - Noho Samurai

2023-10-30

Puka mai ke ola hou mai nā mele kahiko, a ʻimi ʻia nā meheu o ka manawa ma o ka hānau hou ʻana.

Loaʻa iā MORUNINGSUN kahi ʻike kūʻokoʻa a me ka ʻimi ʻana i ka huaʻōlelo "manawa".

Noho Samurai


ʻO ka hoʻolālā hoʻolālā o ka Samurai Chair mai nā mea o nā lako medieval. I mea e hōʻike maikaʻi ai i nā mele kahiko i ke ola o kēia mau lā, ua hana ʻo MORNINGSUN i nā hoʻomaikaʻi a me nā hoʻomaikaʻi like ʻana, makemake ʻoe e ʻālohilohi ka poʻe kahiko i ke ʻano o ke au hou o ke ola.


Hana ʻia ka noho me ka lāʻau paʻa i hui pū ʻia me ke kino palupalu. Hoʻohālikelike ʻia ke ʻano ikaika a paʻa me nā cushions poepoe a plump. Ua like ia me ke koa i loko o ke kapa kila, me ke ʻano paʻakikī a pololei a me ka ʻoluʻolu a me ka palupalu.


Noho Samurai


ʻO ke kua o ka lāʻau hou a kūlohelohe, nā wāwae noho kūpono a paʻa, a ʻaʻohe laina pono ʻole e hāʻawi i ka poʻe i kahi aesthetic ʻike kūpono a paʻa.


ʻOkoʻa me nā mea "kaumaha" a me nā lako kahiko o ka wā i hala, ʻoi aku ka maʻalahi o ka hoʻolālā ʻana o ka noho Samurai i ka nui holoʻokoʻa, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka lumi a me ka maʻalahi o ka neʻe.


Noho Samurai


ʻOiai e ʻimi ana i nā hoʻolālā koʻikoʻi, nānā nui ʻo MORUNINGSUN i nā kikoʻī hoʻolālā huahana. Ua puni nā kihi o ka noho Samurai, e ʻoi aku ka maʻalahi o ka laina kahe holoʻokoʻa.


Noho Samurai


ʻO ka pauʻeleʻele a me ke kala maoli o ka lāʻau lehu e hāʻawi i nā kānaka i kahi manaʻo hou a hoʻomaʻemaʻe. Kolo ka lā ma luna o ka pākaukau ma ka puka aniani, a piha ka ʻano lāʻau i ka ikaika i ka lā.


Hāʻawi ka hoʻopau ʻeleʻele a me ka wōnati hoʻohālikelike i ka poʻe i ka mālie a me ka palekana.


Noho Samurai


Ma ke ʻano o ka hoʻohana ʻana i nā mea a me ka hoʻohālikelike ʻana i nā kala , MORUNINGSUN ka wiwo ʻole a me ka mālie, a hoʻohana akamai i ka ʻeleʻele, ʻeleʻele, a me nā waihoʻoluʻu lāʻau maoli, nā kala maʻamau o nā lako o ka waena waena, e hana i kahi retro a nostalgic texture a hāʻawi i ka wahi i kahi manaʻo lōʻihi o ka makahiki.