Leave Your Message
MORNINGSUN Juxi | Obere ntakịrị nke isonye na ndụ nkịtị - oche nri ANIE

Akụkọ ngwaahịa

MORNINGSUN Juxi | Obere ntakịrị nke isonye na ndụ nkịtị - oche nri ANIE

2023-10-30

N'ileghachi anya azụ na ihe ndị ahụ e kere eke na-egbukepụ egbukepụ n'ime ogologo akụkọ ihe mere eme nke ngwá ụlọ, ma na-eleba anya n'ọtụtụ ụdị ọgbara ọhụrụ, ọ dị mfe ịhụ akara nke "nweghachi" na "mmeghachite".


Na nke a bụ akụkụ nke ihe na-eme ka imewe bụrụ ihe na-adọrọ mmasị. Na a kpamkpam dị iche iche oge na-ebi ndụ, a ụfọdụ imewe were were na ngwá ụlọ na-ejikọta na ọnọdụ na-echeta nke gara aga bụ a ụtụ na oge ochie, na a dị ike ụzọ na-eme ka kpochapụ ngwá ụlọ ọhụrụ na a dị iche iche oge.


ANIE oche nri


Site n'ike mmụọ nsọ oche ụlọ akwụkwọ French nke 1940s na 1950s, onye nrụpụta France bụ Alexandre Arazola mepụtara ANIE, ihe ngosi mara mma maka njikọta nke ọkaibe na ụdị n'ụdị ụlọ ọrụ mmepụta ihe. Nhazi nke na-agafe ọkara narị afọ ma ka mara mma. Ihe owuwu ahụ nwere mmetụta tapering n'elu tubes metal atọ, nke na-enye oche a siri ike na-ele anya mara mma.


Nke a bụ oche iri nri imewe nwere esemokwu gbasaa na ahịrị dị ọcha nke na-emepụta nguzozi nke ịma mma. Ma na-eji ma ọ bụ na-enweghị ogwe aka, ahịrị dị ọcha, ihe ntụsara ahụ dị mma na azụ azụ, na ebe nchekwa oche nke oche na-enye nchịkọta dum ihe dị iche iche nke a ga-eji mee ihe n'ụdị ọ bụla dị mma na obere ebe iri nri na ntọala azụmahịa ndị ọzọ.


A na-egosi oche iri nri ANIE, yana nkasi obi oche ergonomic ya, n'usoro ahịrị dị mfe. Nhazi nke ọkara ogwe aka na-enye ohere ka a kwụsịchaa oche ahụ site na nsọtụ tebụl, na-eme ka ọ dịkwuo mfe ịnọdụ ala. Ogwe aka ọ bụghị nanị na-akwado ịdị arọ nke nkwojiaka, kamakwa na-enyere aka ịkwado ahụ mgbe anyị na-ebili ma ọ bụ nọdụ ala, ebe ogologo nke ogwe aka na-akwado onye ọrụ site na nkwojiaka ruo nkwojiaka.


ANIE oche nri


Usoro ANIE bụ otu n'ime iberibe na-anọchite anya ụdị mmepụta ihe. A na-acha ọcha na ọlaọcha metal etiti na-esetịpụ ụda maka dum oche collection, na a na-ekpo ọkụ oche oche na kọntaktị na ahu na minimalist, slim ma siri ike metal maka ụkwụ na ogidi, a ewu na-eweta a inogide àgwà oche. Nchikota nke nchara na-ekpo ọkụ na nchara oyi bụ ngwakọta zuru oke nke ikpo ọkụ na ike.


ANIE oche nri


Usoro ANIE site na MORNINGSUN na-edozi ha abụọ, na nkasi obi na-enweghị ibu ibu, minimalism na-enweghị ifelata, na ịdị mfe na-enweghị mkpesa.


ANIE oche nri


Eziokwu ahụ bụ na MORNINGSUN emeela ka ọ bụrụ ụlọ ime obodo nke oge a bụ n'ihi njirimara na-adịghị mma nke nkọwa. Site na nhọrọ nke ihe maka etiti na padding, na nlekọta a na-eme mgbe ejiri ya, ihe ndị a na-ahụ anya na eziokwu na-enweghị atụ na-ejikọta ya kpọmkwem na oche.