Leave Your Message
TAEAO Juxi | O sina vaega itiiti o le auai i le olaga masani - NOFOA'ai ANIE

Tala Fou

TAEAO Juxi | O sina vaega itiiti o le auai i le olaga masani - NOFOA'ai ANIE

2023-10-30

O le toe tepa i tua i na foafoaga na susulu i le talafaasolopito umi o le mamanu o meaafale, ona tilotilo lea i le tele o mamanu faʻaonaponei, e faigofie ona vaʻai i uiga o le "toe maua mai" ma le "toe faʻafouina".


Ma o se vaega lea o le mea e matua manaia ai le mamanu. I se taimi ma se olaga e matua ese lava, o se mamanu faʻapitoa i meaafale e fesoʻotaʻi ma aga ma manatuaga o taimi ua tuanaʻi o se faʻaaloalo i le masani, ma o se auala mamana e faʻafouina ai meaafale fou i se isi taimi.


NOFOA'AI ANIE


Fa'aosofia e nofoa a'oga Falani o le 1940s ma le 1950s, na fausia ai e le fa'ailoga Farani o Alexandre Arazola le ANIE, o se fa'aaliga sili ona lelei mo le tu'ufa'atasiga o le atamai ma le sitaili i sitaili tau pisinisi. O se mamanu e alu i le afa seneturi ma o loʻo matagofie pea. O le fausaga o loʻo i ai se aafiaga faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o paipa uʻamea e tolu, lea e maua ai e lenei nofoa malosi se foliga sili atu ona matagofie.


O se nofoa 'ai mamanu ma le faʻalauteleina o le vevesi ma laina mama e maua ai le paleni o le matagofie. Pe i ai pe leai ni lima, o laina mama, o le aluga faʻalelei ma le pito i tua, ma le faʻasaoina o avanoa o nofoa e tuʻuina atu ai le aofaʻi atoa o le faʻaogaina e faʻaaogaina i ituaiga uma o nofoaga faʻalelei ma laʻititi ma isi nofoaga faʻapisinisi.


O le nofoa 'ai a le ANIE, fa'atasi ai ma lona nofoa fa'alelei, o lo'o tu'uina atu i se fa'avaa laina faigofie. O le mamanu o le afa-lima lima e mafai ai ona taofi le nofoa mai le pito o le laulau, e faigofie ai ona nofo. O lima e le gata e lagolago ai le mamafa o le tapulima, ae e fesoasoani foi e lagolago ai le tino pe a tatou tulaʻi i luga pe nofo i lalo, ae o le umi o lima e lagolago ai le tagata faʻaoga mai le tulilima i le tapulima.


NOFOA'AI ANIE


O le ANIE Series o se tasi lea o vaega e fa'atusalia ai le faiga tau alamanuia. O se fa'avaa u'amea pa'epa'e ma siliva e fa'atulaga ai le leo mo le aofa'i atoa o nofoa, fa'atasi ai ma se nofoa laupapa mafanafana e fa'afeso'ota'i ma le tino ma le la'ititi, u'amea manifinifi ae malosi mo vae ma poutū, o se fausaga e aumaia ai se tulaga umi i le nofoa. O le tuʻufaʻatasia o aluga mafanafana ma le sila malulu o se faʻafefiloi lelei o le mafanafana ma le malosi.


NOFOA'AI ANIE


O le ANIE Series na saunia e MORNINGSUN e faapaleni ia mea e lua, ma le mafanafana e aunoa ma le faʻaputuina o le mamafa, laʻititi e aunoa ma le faʻaitiitia o le vevela, ma le faigofie e aunoa ma le tele o talosaga.


NOFOA'AI ANIE


O le mea moni o le MORNINGSUN ua faʻafetaui i le fale faʻaonaponei i le taulaga ona o le le faʻafefeteina o faʻamatalaga. Mai le filifiliga o mea mo le faavaa ma le padding, i le tausiga e faia pe a uma ona faʻaaogaina, o mea palpable ma le faʻamaoni le vaaia o loʻo tuʻufaʻatasia tonu i se nofoa.