Leave Your Message
слајд1
01 02
компанија
компанија
01 02

за нас

Yezhi Furniture е професионално современо производство на мебел со сопствени центри за дизајнирање, развој, производство и продажба.
Фокусиран на индустријата за мебел повеќе од 15 години. Yezhi Furniture е добар во кафулиња, трпезариски маси, софи кој било од висококвалитетниот индустриски комерцијален мебел, мебел за јавен простор, мебел за ресторани, мебел за хотели.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

КЛАСИФИКАЦИЈА НА ПРОИЗВОДИ

Обезбедуваме производи со висок квалитет за да ви овозможиме најдобро уживање

01 02

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Обезбедуваме производи со висок квалитет за да ви овозможиме најдобро уживање

НОВИ СТАВКИ

Отворено да цениме!
01

тука да помогнеме

Ве молиме препуштете ни се и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.

истрага