Leave Your Message
rrëshqitje1
01 02
kompania
kompania
01 02

rreth nesh

Yezhi Furniture është një prodhim profesional modern i mobiljeve me qendrat e veta të projektimit, zhvillimit, prodhimit dhe shitjes.
E fokusuar në industrinë e mobiljeve për më shumë se 15 vjet. Mobiljet Yezhi janë të mira në karriget e kafenesë, tavolinat e ngrënies, divanet e ndonjë prej mobiljeve komerciale industriale të nivelit të lartë, mobiljet e hapësirave publike, mobiljet e restoranteve, mobiljet e hoteleve.
LEXO MË SHUMË

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT

Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë për t'ju dhënë kënaqësinë më të mirë

PROJEKTET TONA

Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë për t'ju dhënë kënaqësinë më të mirë

SENDET E REJA

Hapur për të vlerësuar!
01

këtu për të ndihmuar

Ju lutemi na lini dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

hetim